Welcome to the Forum Archive!

We've now moved over to Boards where there's conversations going on right now, but within these archives you find over a years worth of cool and locally relevant conversations and content.

GO TO BOARDS


Current Issues [Read this before posting]

Comment below rating threshold, click here to show it.

Mooshi

Junior Member

10-30-2014

http://gyazo.com/e8317bad0f1f6100674eb8dd6e23069b

I don't understand this.

Ranked queue just... disappeared two days ago and never returned.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Datadot

Junior Member

11-06-2014

HUGE FPS ISSUES since 4.19 patch

unplayable game right now

never had a single issue until this patch

i found this on the US site

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1977678



champs appear and disappear

champs just slide along screen

totally unplayable

i am on OSX client..


3.1ghz i5
8gb 1333mhz ddr3
AMD radeon HD 6970m 1024MB

anyone else experiencing this problemo?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Young Jesus

Junior Member

11-07-2014

Am i the only one irritated by the fact that the solution for errors/bugs all reside with my pc? Despite the fact i have no issues with any other games online or offline.

Each patch seems to contain new content and some new issues to go along with.

Thank God for this thread.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kuroko kun

Junior Member

11-21-2014

please help!

patcher log.txt

Comment below rating threshold, click here to show it.

AkumaSakamaki

Junior Member

11-23-2014

"Stuck @ 99%" or "Unspecified Error" - Patching gets stuck at these points
• Close The patcher Re-Open as administrator
• Change region, Download the patch, Change back to your region and it should download with no issue.

I just tried this and it still came up with "Unspecified Error." I have tried everything I can think of from repairing to even re-installing League of Legends. This has been going on for 3 days now and every time I try to patch, it always says "Unspecified Error" and will only load up to 32%. I really need some help.