Welcome to the Forum Archive!

We've now moved over to Boards where there's conversations going on right now, but within these archives you find over a years worth of cool and locally relevant conversations and content.

GO TO BOARDS


Official F.E.K. authentication thread (OCE)

Comment below rating threshold, click here to show it.

GoldenTomat0

Senior Member

08-13-2013

[auth]d98555475d641b559cc91242212fd7cc76a1a0fa[/auth]


Comment below rating threshold, click here to show it.

Not Gooby

Member

08-13-2013

[auth]b005e4e06d3156c3eef6878400758f1403b7788f[/auth]


Comment below rating threshold, click here to show it.

Foxze

Senior Member

08-13-2013

Quote:
SoresuMakashi:
Are you sure that it's the URL to your post and not just the thread?

Positive.
Here's a screenshot of the error message if anyone wanted to try and help out:
http://puu.sh/40Zlh.png


Comment below rating threshold, click here to show it.

Not Gooby

Member

08-13-2013

Quote:
Foxze:
Positive.
Here's a screenshot of the error message if anyone wanted to try and help out:
http://puu.sh/40Zlh.png

I got the same thing.

Edit: Mine says successful if i get rid of the #<number>
E.g. showthread.php?p=115884#post115884
= showthread.php?p=115884
Says it worked but i don't know if it did. It said authentication was successful


Comment below rating threshold, click here to show it.

SoresuMakashi

Senior Member

08-13-2013

Okay, apparently this is a known issue that's happening on NA as well. Not sure how long it's going to take before it's fixed.

In the meantime, I'm going to enjoy being the only guy with an avatar.

Edit: Well, that didn't last long...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Spitzfyre

Senior Member

08-13-2013

Quote:
Not Gooby:
I got the same thing.

Edit: Mine says successful if i get rid of the #<number>
E.g. showthread.php?p=115884#post115884
= showthread.php?p=115884
Says it worked but i don't know if it did. It said authentication was successful


This worked for me, thanks man! Everyone, do ^ that


Comment below rating threshold, click here to show it.

Foxze

Senior Member

08-13-2013

Quote:
:
Mine says successful if i get rid of the #<number>
E.g. showthread.php?p=115884#post115884
= showthread.php?p=115884


This actually worked. If you're getting the same error, do as he says.


Comment below rating threshold, click here to show it.

SoresuMakashi

Senior Member

08-13-2013

Quote:
Not Gooby:
I got the same thing.

Edit: Mine says successful if i get rid of the #<number>
E.g. showthread.php?p=115884#post115884
= showthread.php?p=115884
Says it worked but i don't know if it did. It said authentication was successful

Mmm, good catch.


Comment below rating threshold, click here to show it.

DeadOmega

Senior Member

08-13-2013

[auth]2cc89441f92e97189d39cfa87a93df0580f984e5[/auth]


Comment below rating threshold, click here to show it.

Caylen Tor

Senior Member

08-13-2013

[auth]575e8916881d64c1c7ce3745453dc0821a4b761e[/auth]